Plaja Tuzla - Intre vis si realitate - Plaja Tuzla | our wild beach

Plaja Tuzla – Intre vis si realitate

Poziţionare

Aflata la doar 20 km de orasul Constanta si la mai putin de 15 km de autostrada, Plaja Tuzla este una din locurile pe care trebuie sa le vizitezi odata ajuns la mare.

Plaja este situată la o distanţă de aproximativ 5 km faţă de drumul principal. Acesta este asfaltat și începe din centrul satului, din sensul giratoriu recunoscut după aeroplanul amplasat în mijloc.

Tuzla este o comună mică, care are aprox. 7000 de locuitori foarte ospitalieri. Denumirea comunei are rădăcini turcești și vine de la cuvântul „tuz“, adică „sare“.

Cu o intindere de aprox. 2 km de plaja libera semi-salbatica, plaja din localitatea Tuzla a inceput sa fie din ce in ce mai vizitata de turisti romani dar si straini. Acest lucru face ca uneori in plin sezon plaja sa devin neincapatoare pierzand notiunea de “salbatica” sau “linistita”.

Unde ne cazam?

Legat de cazare, in Tuzla vă puteți caza chiar pe plajă acest lucru fiind gratuit, în corturi, sau puteți opta pentru un sejur mai confortabil, in sat, o noapte costând de la 100 lei până la 200 lei pentru o camera dubla cu baie proprie.

Așadar, vă putem recomanda câteva unități de cazare, care au drept facilități grătar, grădină cu terasă, parcare și bucătărie utilată – click aici.

De asemenea, puteți întreba pescarii de pe plajă referitor la cazare. Aceștia vă pot îndruma la sătenii care vă pot găzdui și cu câteva zeci de lei pentru o noapte.

Ce ține de camparea pe plaja Tuzla, este printre puținele plaje sălbatice unde nu există restricții vis-à-vis de camparea pe malul mării.

Join us on Facebook

Te asteptam pe pagina de facebook pentru mai multe informatii despre Plaja Tuzla