Cochilia Beach - Tuzla - Plaja Tuzla | our wild beach

Cochilia Beach – Tuzla

Plaja Cochilia Tuzla, adevarat refugiu pe timp de vară.

Litoralul românesc a devenit în ultimii ani scena unor investiţii foarte interesante care, deşi încă nu au puterea de a schimba imaginea de ansamblu, sunt opţiuni reale pentru cei aflaţi în căutarea unor altfel de experienţe. Asa s-a intamplat si la Tuzla, o localitate aflata la jumatatea drumului dintre Constanta si Mangalia.

Umbrelele din stuf, pernele, hamacele și toate elementele prezente pe această plajă din Tuzla se îmbină foarte bine cu natura. Servește totodată și ca o adevărată lecție de atreprenoriat, semn că se pot face lucruri frumoase în țara noastră când există pasiune și un strop de viziune.

Cum se ajunge la plaja Cochilia?

Se ajunge destul de simplu, imediat după stațiunea Eforie Sud se face stânga, spre final se merge pe drum de câmp, dar foarte accesibil și pentru mașini mici. Parcarea este gratuită, momentan, sus pe deal, iar plaja este doar la câțiva pași.

Despre plaja, ce trebuie sa cunosti !

Plaja este foarte frumos amenajată și deci foarte căutată și prețurile pe măsură. În această perioadă costul/persoană pentru a închiria o saltea sub umbrelă este de 100 lei (în weekend) și 80 lei (în timpul săptămânii), nimic altceva inclus și trebuie să vă faceți rezervare aici. Prețurile de la bar sunt asemănătoare.

Cel mai important, începând din acest an, camparea pe plajă la Tuzla este interzisă, fiind considerată acum plajă amenajată.

V-aș recomanda tuturor să vedeți cel puțin un răsărit la Tuzla, pe plaja Cochilia, are un vibe deosebit de plăcut și nu țineți cont de părerile celorlalți, cel mai corect este să vă creați propria părere așa cum am făcut și noi, în fond gusturile nu se discută. Mergeți și vă decideți ca și noi, la fața locului, dacă merită să rămâneți sau nu.

Apa este mai turcuoaz, comparativ cu alte stațiuni de la noi, însă să nu vă așteptați să fie ca în Grecia, pentru că nu este. Plaja nu mai este nici sălbatică, nici virgină, dar este mult mai liberă și mai puțin amenajată comparativ cu vecinele Eforie Sud sau Costinești.

 

  1. Website Cochilia – https://www.cochilia.ro
  2. Preturi / Rezervari – https://www.cochilia.ro/reserve
  3. Contact – https://www.cochilia.ro/contact

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *