RAS Aeroport Tuzla - Plaja Tuzla | our wild beach

RAS Aeroport Tuzla

Plaja-tuzla.ro

Situat in localitatea Tuzla, la mai putin de 2 km de plaja Tuzla, Aerodromul oferă zilnic in timpul sezonului estival un adevărat spectacol aerian. Toti cei care sunt pasionati de tainele zborului pot vizita micul aeroport de la marginea localitătii, bucurandu-se de o priveliște spectaculoasă chiar la terasa/restaurant din incinta acestuia.

De două decenii, REGIONAL AIR SERVICES este  fix base operator și lider național în serviciile de aviație generală. 

În ultimii ani, s-a clasat pe locul 2 după Aeroportul Henri Coandă Otopeni, în topul național, în ceea ce privește mișcările de aeronave, conform datelor oficiale.

Pe plan național, Școala de la Tuzla este cea mai prestigioasă organizație privată de formare profesională a personalului aeronautic civil navigant aripa fixă (piloti avion), în timp ce, pe plan internațional, a devenit un jucător redutabil între organizațiile de instruire. Datorită performanțelor notabile şi a rezultatelor obtinuțe de către absolvenții noştri în procesul de angajare (RYANAIR, WIZZAIR, TAROM, BLUEAIR), şcoala atrage din ce în ce mai mulți elevi din Europa, un sfert dintre elevi fiind cetățeni străini.

REGIONAL AIR SCHOOL este prima şcoală privată din România care funcționează conform standardelor internaționale.

Din respect pentru eroul Tudor Greceanu, pe 13 mai 2017, la împlinirea a 50 de ani de la primul zbor de pe aeroportul Tuzla şi la 100 de ani de la naşterea eroului aviației – şcoala de zbor a primit numele său:  

„Îmi doresc ca absolvenţii Școlii de zbor Tudor Greceanu (Regional Air School) să plece de la Tuzla nu doar cu o licenţă, ci şi cu un model şi am ales ca acest model să fie Tudor Greceanu. De asemenea, mă preocupă ca figurile emblematice pentru aviaţie să fie mai bine alese şi mai bine promovate, iar cultura aeronautică să nu mai fie doar un privilegiu al celor care urmează cursuri de zbor sau al culturii organizaţiei Regional Air Services (RAS), ci al tuturor tinerilor care caută repere morale solide şi certe. De aceea, întregul an 2017 a stat sub semnul împlinirii a 50 de ani de la primul zbor pe aerodromul Tuzla și a 100 de ani de la nașterea lui Tudor Greceanu” – Adrian Vasilache, General Manager al Regional Air Services. 

(text preluat – https://www.regional-air-school.com/)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *