Salt cu parasuta - Tuzla - Plaja Tuzla | our wild beach

Salt cu parasuta – Tuzla

Dacă eşti genul de persoană care işi doreşte să experienteze ceva nou, plin de adrenalină, atunci cand concediul tău la mare este pe cale sa se termine, noi iţi recomandăm o experienţă ceva mai putin obişnuită dar pe care nu o vei uita curand. Este vorba despre Dropzone-ul TNT Brothers din cadrul Aerodromului Tuzla.

Salt cu parasuta la Tuzla

Sunt 10 ani de când pe cerul României şi-a făcut apariţia un sport până atunci prea puţin cunoscut şi tot 10 ani de când saltul în tandem cu paraşuta a devenit o experienţă de neratat pentru cei care vor să trăiască o senzaţie unică. Cei care au făcut tot posibilul să aducă acest sport la noi sunt 2 fraţi, Bogdan şi Dragoş Boeru, care s-au încăpăţânat să nu asculte de cei care le spuneau că aşa ceva nu are cum să meargă la noi în ţară, iar acum asociaţia lor sportivă, TNT Brothers, este una dintre cele mai mari din SE Europei. Am stat de vorbă cu Bogdan Boeru, cel care a descoperit că paraşutismul poate fi mai mult decât o plăcere de moment.

Cu capul in nori, conditii pentru salt.

Cine poate experimenta parasutismul alaturi de in Dropzone-ul TNT Brothers? Regulile instructorilor sunt simple, varsta minima este 16 ani (cu acordul parintilor) sau 18 ani, conditia fizica trebuie sa fie satisfacatoare, fara probleme medicale sau teama de inaltime.
Trebuie sa ai cu tine cartea de identitate si o tinuta sport adecvata. In afara de acestea, curaj si entuziasmul unei experiente noi.

Pasii pentru un salt in tandem alaturi de echipa TNT Brothers includ cateva etape obligatorii. Dupa ce ai ajuns la Dropzone-ul TNT Brothers vei completa un formular in care specifici timpul de saritura efectuat. Tot atunci vei mentiona daca doresti sa fii insotit si de cameraman pentru filmarea si fotografierea saltului. Urmeaza echiparea, instructajul, zborul cu avionul si cele cateva minute senzationale de zbor.

TNT Brothers este o asociatie sportiva cunoscuta pentru practicarea parasutismului care pune la dispozitia doritorilor salturi cu parasuta in tandem pentru incepatori, cursuri pentru incepatori in cadrul scolii de parasutism, Free Fly sau zborul pe verticala pentru avansati.

Oricare ar fi alegerile tale, trebuie sa stii ca la Dropzone-ul TNT Brothers beneficiezi de echipamente moderne si sigure, un avion performant, o echipa foarte bine pregatita, adica toate conditiile pentru a indrazni sa faci ceva iesit din comun, sa experimentezi senzatia de libertate a unui salt in gol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *