Nomadia Glamping - Plaja Tuzla | our wild beach

Nomadia Glamping

Vă arătăm acum, un loc uimitor, care cu siguranță nu ați crede că este în România.

Dacă ar fi să comparăm fotografiile putem spune, cu mâna pe inimă, că ar putea fi chiar un colț de Bali, cu acel aer zen, irepetabil, dar este chiar la noi, la Tuzla, pe malul Mării Negre. 

plaja tuzla

Unde?

Tuzla, Constanța, Romania

Este locul perfect pentru cei care vor să mai uite de existența trăită în ultimele luni, între patru pereți, dar și pentru cei care vor să descopere natura pură în mijlocul sălbăticiei, fără să fie deranjați de nimeni și de nimic.

Corturi de lux

Este un glamping retreat aparte, unde o dată ce îi vei păși pragul, vei fi purtat într-o lume magică, din alte vremuri, când se spuneau povești fermecate la lumina lămpilor.

Da, chiar acesta este elementul de decor inedit, care te va uimi: lămpile mai mari sau mai mici, agățate peste tot, pe trepte sau pe sus, îți vor da sentimentul că ai aterizat de pe covorul fermecat în povestea lui Alladin. Tabloul relaxant este completat perfect de sunetul mării, care este la doi pași, dar și de faptul că nu prea ai semnal la telefon.

Ce poți să vrei mai mult? Mare, sălbăticie, țipăt de pescăruși și liniște, multă liniște. Sună bine, nu?

Sunt șase corturi luxoase cu toate facilitățile, amplasate fiecare pe un ponton din lemn, într-o poieniță sălbatică, chiar deasupra mării. Veți avea intimidate, pentru că spațiile de cazare sunt gândite astfel încât să fie la o distanță considerabilă unele față de altele.

Trebuie menționat faptul că toaletele sunt la comun, iar drumul până aici este puțin anevoios. Vă spunem însă că merită tot efortul. Este ca și cum ai descoperi o piatră prețioasă la capătul unei aventuri prin deșert. Și încă ceva! Să nu credeți că este un loc comercial. Nicidecum. Este un colț de paradis neatins de turismul de masă, destinat celor care știu să aprecieze viața pură, spirituală, fără ticăit de ceas și fără semnal la telefon.

Surse

NOMADIA Glamping Retreat – un loc de poveste în mijlocul sălbăticiei, la mare

https://www.facebook.com/NOMADIA-glamping-retreat-225560321294626/

https://calatorinbascheti.ro/